Fil kand psykologi, Psykoterapi steg 1, existentiell samtalsledare & civilingenjör

Kärleken

Landar långsamt in i mig själv. Rensar ut för att skapa lätthet omkring mig. Behöver städa ut det gamla. Känna frihet. Lätthet. Denna gång på Öland kunde jag inte riktigt njuta av stillheten. Kände det mer som en tomhet. En längtan efter närhet. Närhet. Värme. Vänskap. Kramar. Känns som jag är i ett skifte. En öppning mot tvåsamhet. Ett öppnande av själen. En öppning i sårbarhet. I längtan. I mod. I utforskande nyfikenhet för att se vad som kommer. Väntan i ovisshet. I visshet att något är på gång. Något nytt. Rensat i det materiella. Rensat inuti. Rensat bland vänner. Omskapat banden i familjen. Känner mig ren och klar. Tydlig. Öppen. Nyfiken. Öppnar dörren mot det osäkra. Blottar diamanten inuti. Låter den försiktigt skina. Släpper rädslan att den ska skadad. Diamanter brister inte. Diamanter är till för att visas. Bara när diamanten visas möts vi på riktigt. Jag är redo. Öppen. Diamanten vill komma ut i som fulla glans. Diamanten öppnas med sårbarhet. Sårbarhet. Ett ord jag länge slagits med och vägrat låta komma fram. Döljt det bakom flirt och skratt. Döljt det för alla. Visat styrkan. Styrkan som strategi. Kan själv. Kan själv dödar sårbarheten. Sårbarhet. Våga be om hjälp. Mod att vara liten. Mod. Mod att öppna upp. Mod att visa diamanten. Den inre diamanten med kraften och sårbarheten som parhästar. Välkommen ut. Välkommen in.
Jag öppnar upp för dig. Kärleken.