Fil kand psykologi, Psykoterapi steg 1, existentiell samtalsledare & civilingenjör

Referenser

Kursdeltagare på “Kraft, livsglädje och självkärlek” augusti 2018.

Martina: Med din strålande energi och din innerliga strävan har du med din kunskap styrt gruppen till en magisk nivå jag aldrig trott var möjlig.

Att du t o m kunnat se mina förmågor och använda mig som stöd och hjälp i gruppen, mitt i min transformation, har överraskat mig och gjort att jag kunnat ge fritt kravlöst och förutsättningslöst från mig själv till dom andra deltagarna.

Du har en otrolig kraft och med din intuition, ditt naturliga enkla personliga och fria sätt att förmedla kunskap blir du trovärdig och ger oss utrymme att vara oss själva, och öppna upp i en känsla av trygghet tillåtenhet öppenhet och empati.

När du gått in och lett oss in och ur våra trauman har du varit så himla sensibel och sett när det är dags, vart vi ska gå, hur djupt vi ska gå, och sedan lett oss genom hela processen.

Du har även delat med dig av dig själv och visat din egen smärta sorg glädje och kärlek, för mig har det gjort hela skillnaden.

Sluta aldrig upp att vara Du fantastiska människa.

Jag har träffat många psykologer och terapeuter individuellt under hela mitt liv, men ingen har någonsin nått in på djupet. Det har aldrig känts äkta. Men med Martinas äkthet och gruppens totalt villkorslösa kärlek nådde jag till sist ända in.

/ Arno


Kursdeltagare på retreatet – “Kärlek och ilska” – påsken 2019

Martina: Jag älskar din närvaro och energi. Det gör mig trygg i att jag vet att du finns där i det jobb vi gör ihop i terapin. Du inspirerar mig till att vilja veta mer om AEDP, och att veta och jobba mer med mig själv. När jag nu själv som psykolog ska utföra terapi, då får jag upp en bild av dig. Du är en förebild på det sättet: din kompetens, din sårbarhet, din empati – den sätter avtryck!

Om kursen: Det jag lärt mig på kursen Kärlek & Ilska kommer jag ta med mig livet ut. Att få nycklar till att känna ilskan i min egen kropp, det gör att jag har en helt annan kontakt med min energi, min spontanitet, min lust och min självrespekt. Det är såå härligt att få känna min kropp på det här sättet. Jag har fått verktyg att ta mig ur en offerroll och våga öva på att sätta gränser. Ifrån den sårbarheten och samtida styrkan kan jag relatera till världen på ett ärligare och mer medkännande sätt. Också gentemot mig själv!

/ Ida  27


Så glad för denna fantastiska feedback jag fått av en terapiklient. När hon skrev detta hade vi jobbat 4 sessioner tillsammans med AEDP. Berörd och tacksam över den glädje hon delar 

” Det har varit en otrolig upplevelse att få möta mitt inre barn. Trots tidigare misslyckanden var det enkelt att få kontakt med henne med Martinas metod. Effekten av terapin är ett mirakel!

Spänningar har släppt, dolda minnen har kommit upp till ytan, och jag kan nu sitta mer och mer obehindrat efter att ha kämpat med min ishias i mer än 10 år. Tack Martina! 

Cecilia 55 år


“Jag befann mig i en livskris, fast mellan två viktiga valmöjligheter som höll på att slita mig itu. Jag kunde inte se en utväg och förstod tillslut att det här valet inte gick att göra genom någon klassisk plus kontra minuslista. Martina hjälpte mig att finna tillbaka till min inre kraft. Det jag upptäckte då var att mitt val var sekundärt i jämförelse med att vara i min kraft. Jag upptäckte att när jag var i min kraft så kändes allt mycket enklare och valet var inte längre så svårt. Istället fick min intuition guida mig steg för steg.”

Sebastian


Underbara fina Martina ❤
Jag vill bara tacka dig från djupet av mitt hjärta för den finaste gåva man kan få. Tack för allt du är och allt du ger till världen och dig själv. Du är en så vacker inspiration. Jag fick bli påmind om min inre kraft som jag så länge ignorerat och jag fick se att jag kan våga känna vid det jobbiga utan att det blir olidligt och oändligt eskalerande. Det kan gå över. Tack ❤ kärlek.

Emelie 


“Workshop intuition och beslutsfattande” med Martina kommer jag ta med mig hela livet, det är så mycket mer än en workshop.
I grupp får vi se vad som händer med kroppen när en person står inför ett beslut. Det blir tydligt för de som observerar samt personen som ska välja.

Martina är en trygg guide och följer sin intuition samt integrerar hjärna och hjärta.Hennes workshops är tydliga och hon har en klar intention och levererar guld! Hon har stora visioner och är inte rädd, det inspirerar mig att våga längta, drömma, manifestera och leva i nuet. Jag rekommenderar därför workshop med Martina till alla som vill våga utmana, släppa taget om eller bara bli inspirerad av hennes fantastiska visdom, tydlighet och kraft!

Efter workshopen har jag blivit mer tydlig i mina val och övar själv att känna mer i kroppen, det är så mycket mer tydligt! Kroppen vet, oftast mer än hjärnan

Jag är tacksam för all inspiration och vägledning som Martina gett mig.

Amy