Hoppa till innehåll

Midsommarretreat på Öland- 9 nycklar till mer kärlek (2024)

Välkommen till ett fantastiskt midsommar retreat på magiska Öland ❤
 
Vi firar årets ljusaste dag med härlig midsommarlunch och på kvällen eldceremoni på stranden. 
* Öppna upp till mer kärlek i ditt liv ❤
 
Längtar du efter kombination av gemenskap och personlig utveckling är detta de perfekta dagarna för dig. Vi möts i en liten grupp på max 10-14 deltagare och går på djupet tillsammans.
Vi blandar det roliga med det djupa och transformerande. Både och ger enligt mig den bästa effekten.
Några utflykter och upplevelser som tex:
* Yoga & morgondopp
* Vandring (på Alvaret eller längs havet)
* Meditation i en fornborg
* Sol och bad
* Eldceremoni på stranden
 
På kursblocken (ca 4-5 h/dag) lär vi oss om kärlek och bättre relationer. De nio nycklarna skapar personlig transformation och läker det som är oläkt i dig.
Vi presenterar och övar på de nio nycklarna till att få uppleva den kärlek du önskar – både i relationer, familj och till dig själv.
1. Närvaro
2. Självkärlek
3. Emotionell intelligens
4. Sårbarhet
5. Omsorg
6. Kommunikation
7. Medveten kroppskontakt
8. Lust och energi
9. Transcendens
De två första blocken (Nyckel 1-6) har fokus på psykoterapi, medveten närvaro och kommunikation. Det sista blocket hämtar inspiration från tantra och andlighet.
 
Du som har bil och kan tänka dig att använda den för de gemensamma utflykterna får milersättning. Meddela gärna mig om det är OK att vi använder din bil.
 
Vi bor i idylliska Stora Rör i våra två underbara sommarstugor.
Anmälningsavgift för att säkra din plats 500 kr (ingår i priset).
Pris – inklusive boende, mat och kurs: 6 200 kr,
Eget tält: 4400 kr
Glamcamping: 5000 kr
Bo i Martinas fina tipitält med säng och el (egen sovsäck) Du kan bo själv eller med en vän – priset är per person.
MAT och disk volontär: 3000 kr (ca 3-4 h / dag) för tidigare deltagare enbart. 
Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 800 kr extra.
Anmälningsavgift för att säkra din plats 500 kr (ingår i priset).
PLATSER KVAR!!! 
Så länge det går att boka på Tickster finns platser kvar <3 
 
Vi kommer äta någon/några måltider/fika ute på cafe och restauranger för att det är så himla mysigt (och de betalar man själv).
Kursen startar med gemensam middag kl 19 och avslutas kl 13.00 sista dagen.
Boka din plats på Tickster:
tickster.com/p/martina-stal/
Maten går att få som vanlig blandad kost eller vegetarisk & du kan ange laktosfritt (vegitarisk+laktosfri = vegan). Specialdieter = eget ansvar.
 
Alla Martinas event är drog och alkoholfria.
Varmt välkommen till mitt paradis på jorden – Öland.
Martina Stål
 
Om innehållet:
Hur kan jag öppna upp för mer kärlek i mitt liv?
Genom att jobba med de olika nio nycklarna kommer du till insikt vad du behöver fokusera på för att öppna upp och få mer kärlek. Det börjar med den inre resan in i dig – med närvaro, självkärlek och att känna känslor.
Vi går sen vidare i de tre nästa nycklarna til mötet med andra och arbetar med att våga vara i sårbarhet, kommunicera mina behov och gränser och att ge kärlek och omsorg till andra.
De tre sista stegen handlar om att öppna upp för livsenergin i kroppen för att öka njutningen och livskraften, att lära sig medveten beröring och till sist hur vi kan uppnå transcendens i mötet med den andra där gränserna suddas ut och du når en plats av inre stillhet och djup harmoni.
OM MIG, MARTINA STÅL
Specialiserad på läkning av anknytningstrauma, affektreglering och dissociation. Jag har en Steg 1 i psykoterapi och har läst lika mycket psykologi som en psykolog. Jag är utbildad i New York i AEDP (accelerated experiential dynamic psychoteharpy). Jag har ägnat mig 12 år åt egen personlig utveckling.
Jag har en egen terapi-mottaging i Stockholm och via zoom. Jag håller retreats på Öland, helgkurser och onlinekurser. Sen pandemin håller jag också många olika gratis webinars.
Det finns flera inspelade webinars och videos på Youtube.
Läs mer på martinastal.com eller om du är intresserad av terapi boka en gratis konsultation martinastal.bokadirekt.se


VÅREN & SOMMAR 2021

30 maj – Heldagskurs
Kraft, sexualitet och sårbarhet

12 – 16 maj – Retreat på Öland (FULLBOKAD)
Kraft, livsglädje och självkärlek

23-27 juni – Midsommaretreat på Öland
9 nycklar till mer kärlek

17-24 juli – Sommarvecka på Öland
Livskraft
– eller liknande – (mer info kommer)
tema: läkning av anknytningstrauma.

– Datum kommer när det är tillåtet att träffas i grupp igen.
9 nycklar till mer kärlek – helgkurs i Stockholm

– Datum kommer när det är tillåtet att träffas i grupp igen.
Kärlek, anknytningstrauma & att välja partner // Helgkurs Stockholm

12 – 16 maj – Retreat på Öland
Kraft, livsglädje och självkärlek

Hur skulle det vara för dig att uppleva dig och din kropp full av kraft och livsglädje? Samtidigt som du känner dig helt avslappnad utan massa jobbiga tankar. En alldeles speciell upplevelse av att du är i kontakt med hela dig själv och den kärlek som är vår innersta essens.Ditt kärnsjälv vet vem du är i din sanna essens. Kompassen har vi i vår kropp, vår intuition och våra känslor. Du är guidad ❤

Kraften kommer när vi lär oss känna, uppleva och reglera hela spektrat av känslor. Nedtryckta känslor och anpassade beteenden kräver massa energi som vi kan omvandla till vitalitet och livskraft.

Glädjen kommer när vi börjar leva i samklang med vår inre längtan och börjar utforska vad som är viktigt för mig, vad som är min sanning och lyssnar på de signaler som kroppen ger oss. När du lär dig känna i din kropp hur det som är ett JA känns – som en expansion, pirrning av energi, harmoni och upprymdhet inom dig – är det lätt att förstå hur det skulle vara att leva efter sitt JA.

Kärlek är vår innersta essens. Kärleken finns i den djupaste kontakten i oss själva. Självkärleken kommer ur den djupa förståelsen och empatin till oss själva att vi gjort så gott vi kunnat och att vi är värda att älskas för den vi är.

Jag är övertygad om att du har modet att påbörja denna förändring till att leva närmare din sanning.Vi övar på att möta varandra och oss själva i vårt autentiska jag. Vi hittar och släpper det vi inte längre behöver bära. Vi guidas in i visdomen att känna av kroppens budskap. Vi mediterar på kärlek.

Med stödet av gruppen inser du att du inte är ensam och vi upplever den glädje, kraft och stolthet som finns i att mötas i en grupp där alla har samma mål – att leva sin sanning fullt ut.Sista kvällen blir det eldceremoni på stranden där vi lämnar det vi inte längre vill bära och öppnar och bjuder in det nya. Det är magiskt vackert och djupt transformerande. (Bilden kommer därifrån.)

Kursen är 4 dagar och vi möts onsdag kväll och avslutar efter lunch på söndagen. Kursen startar torsdag morgon. Du sover i enkel eller dubbelrum i två idylliska stugor en kilometer från havet omgivet av tallskog och ängsmark.

Maten är hemlagad och vi äter en del från lokala gårdar och blandar vegetariskt och lite fisk/kött. Det går att äta helt vegetariskt/veganskt om du meddelar det innan. Någon av måltiderna kommer vi ev. äta ute och det ingår då i kostnaden (ej dryck).

Pris – inklusive boende, mat och kurs: 4800 kr,
Arbetslös/sjukskriven minst 50%, student & låg inkomst: 4000 kr.
Glamcamping – tält med säng och el: 4000 kr (enkelrum eller dela – egen sovsäck).
Eget tält: 3600 kr
Voluntärpris 1 plats kvar (du jobbar 2-3h jobb/dag med matlagning & städning): 3200 kr.


Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 800 kr extra. https://martinastal.com/bokningsvillkor
Fri avboning vid Corona-restriktioner.Anmälningsavgift för att säkra din plats 400 kr (ingår i priset).
Full betalning senast 10maj

Fyll i anmälningsinfo här: https://forms.gle/EFLDwrJpCDrYmddJ7


Swish 070-3925555 eller Handelsbanken 6701-874 866 308.Adress Stora Rörsvägen 12. Husen ligger 17 km från Ölandsbron mot Borgholm i Idylliska Stora Rör som har ett magiskt och är omgivna av vackra skogar och flera härliga badplatser.Från Stockholm går billig direktbuss till Rälla (silverlinjen.se).
Samåkning kan du posta om i eventet.Det kommer vara med en hund, Ester, på retreatet – så vänligen notera det om du är allergisk mot hund. Alla Martinas kurser är drog och alkoholfria.Varmt välkomna att möta kraften, glädjen och kärleken i dig 

♥
Martina Stål

____________________________________________

23-27 juni – Midsommaretreat på Öland
9 nycklar till mer kärlek

Välkommen till fantastiska sommardagar på Öland ❤

Ett kombinerat midsommarfirande med kurs i nio nycklar till mer kärlek.* Öppna upp till mer kärlek i ditt liv ❤

Längtar du efter kombination av gemenskap och personlig utveckling är detta de perfekta dagarna för dig. Vi möts i en liten grupp på max 8-12 deltagare och går på djupet tillsammans (beroende på restriktioner).Vi blandar det roliga med det djupa och transformerande. Både och ger enligt mig den bästa effekten.

* Vandring (på Alvaret eller längs havet)
* Meditation i en fornborg
* Sol och bad
* Midsommarceremoni på stranden
* Gemenskap och samskapande

På förmiddagens kursblock (3 h) lär vi oss om kärlek och bättre relationer. De nio nycklarna skapar personlig transformation och läker det som är oläkt i dig.Vi presenterar och övar på de nio nycklarna till att få uppleva den kärlek du önskar – både i relationer, familj och till dig själv.

1. Närvaro
2. Självkärlek
3. Emotionell intelligens
4. Sårbarhet
5. Omsorg
6. Kommunikation
7. Medveten kroppskontakt
8. Lust och energi
9. Transcendens

De två första blocken (Nyckel 1-6) har fokus på psykoterapi, medveten närvaro och kommunikation. Det sista blocket hämtar inspiration från tantra och andlighet.På eftermiddagen gör vi roliga utflykter eller stannar i närheten och njuter av sol och bad. Du som har bil och kan tänka dig att använda den för de gemensamma utflykterna får milersättning. Meddela gärna mig om det är OK att vi använder din bil.

Vi bor i idylliska Stora Rör i våra två underbara sommarstugor.

Pris – inklusive boende, mat och kurs: 4800 kr,
Glamcamping – tält med säng och el: 4000 kr (enkelrum eller dela – egen sovsäck).
Eget tält: 3600 kr
Voluntärpris (du jobbar 2-3h jobb/dag med matlagning & städning): 3200 kr.

Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 800 kr extra.https://martinastal.com/bokningsvillkor

Fri avboning vid nya Corona-restriktioner.Anmälningsavgift för att säkra din plats 400 kr (ingår i priset). Full betalning senast 15 juni

Swish 070-3925555 eller Handelsbanken 6701-874 866 308. Vi kommer troligen äta någon måltider/fika ute på cafe och restauranger för att det är så himla mysigt (och de betalar man själv).

Fyll i anmälnings-infor här: forms.gle/25np34Z1pV8WC4pP7

Kursen startar med gemensam middag kl 19 på onsdag kväll. Kursblocket startar kl 9.00 på torsdag morgon. Vi avslutar med gemensam lunch på söndagen kl 13.00.

Boka din plats genom att swisha 300 kr till Martina Stål på 070-3925555 ange Midsommar. Resterande betalas senast 15 juni. (Det går också att dela upp din betalning om det krisar.)

Maten går att få vegetarisk, vegansk och glutenfri & vi tar hänsyn till allergier.Vi håller oss till gällande Coronaregler och får vi ändrade rekommendationer eller du själv blir sjuk – så får du självklart pengarna tillbaka. Vid ändrade Corona-regler som medför att vi inte får genomföra retreatet återbetalas allt.Alla Martinas event är drog och alkoholfria.

Varmt välkommen till mitt paradis på jorden – Öland.

Martina Stål

Om innehållet:

Hur kan jag öppna upp för mer kärlek i mitt liv?

Genom att jobba med de olika nio nycklarna kommer du till insikt vad du behöver fokusera på för att öppna upp och få mer kärlek. Det börjar med den inre resan in i dig – med närvaro, självkärlek och att känna känslor.Vi går sen vidare i de tre nästa nycklarna til mötet med andra och arbetar med att våga vara i sårbarhet, kommunicera mina behov och gränser och att ge kärlek och omsorg till andra.

De tre sista stegen handlar om att öppna upp för livsenergin i kroppen för att öka njutningen och livskraften, att lära sig medveten beröring och till sist hur vi kan uppnå transcendens i mötet med den andra där gränserna suddas ut och du når en plats av inre stillhet och djup harmoni.


Kursen får datum när restriktionerna lättar.
9 nycklar till mer kärlek – helgkurs i Stockholm

Helgkurs med Leneisja Jungsberg och Martina Stål. Vi övar på de nio nycklarna till att få uppleva den kärlek du önskar – både i relationer och till dig själv.

1. Närvaro
2. Självkärlek
3. Emotionell intelligens
4. Sårbarhet
5. Omsorg
6. Kommunikation
7. Medveten kroppskontakt
8. Lust & energi
9. Transcendens

En kombination av tantra, andlighet och psykologi.

Priser:
Fullpris 3200 kr
Early bild 2800 kr innan 6 oktober. Boka din plats genom att swisha 320 kr till Martina Stål på 070-3925555.Det finns totalt 16 platser – plus volontärer och workshopledare. Vi kommer försöka få en jämn balans mellan män och kvinnor.

 

 

Tidigare retreats:

9 nycklar till mer kärlek – Sommarvecka på Öland

TID 25 jul kl. 16:00–1 aug kl. 13:00

Välkommen till en fantastisk sommarvecka på Öland ♥

Längtar du efter kombination av gemenskap och personlig utveckling är detta den perfekta veckan för dig. Vi möts i en liten grupp på max 9 deltagare.

Vi blandar det roliga med det djupa och transformerande. Både och ger enligt mig den bästa effekten.

* Öppna upp till mer kärlek i ditt liv – 9 framgångsnycklar
Varje dag går vi igenom två nycklar och fördjupar oss i dem.

* Morgondopp i tysnad
* Vandring på alvaret (Ölands världsarv)
* Meditation i en fornborg
* Utflykt till södra Öland – med gallerier och vacker natur.
* Sol och bad
* Eldceremoni på stranden.
* Gemenskap och samskapande

På förmiddagens kursblock öppnar vi upp för kärlek och bättre relationer. De nio nycklarna skapar personlig transformation och läker det som är oläkt i dig – så du kan leva livet mer fullt ut.

De två första blocken (Nyckel 1-6) har fokus på psykoterapi och medveten närvaro. Det sista blocket hämtar inspiration från tantra och andlighet.

På eftermiddagen gör vi roliga utflykter eller stannar i närheten och njuter av sol och bad.

Vi bor i ett härligt hus i Färjestaden med 5 minuters promenad till stranden.

Tillsammans lagar vi måltiderna och äter i trädgården.

Vi kommer äta några måltider/fika ute på cafe och restauranger för att det är så himla mysigt (och de betalar man själv).

Priser: Enklare boende i eget tält eller stort rum 6500 kr
Boende i dubbelrum 7.800 kr
Boende i enkelrum 9.000 kr.

Boka din plats genom att swisha 400 kr till Martina Stål på 070-3925555.

Maten går att få vegetarisk, vegansk och glutenfri & vi tar hänsyn till allergier.

Vi håller oss till gällande Coronaregler och får vi ändrade rekommendationer eller du själv blir sjuk – så får du självklart pengarna tillbaka.

Adress: Korallstigen 3, Färjestaden

Varmt välkommen till mitt paradis på jorden – Öland.

Martina Stål

Om innehållet:
Hur kan jag öppna upp för mer kärlek i mitt liv?
Genom att jobba med de olika nio nycklarna kommer du till insikt vad du behöver fokusera på för att öppna upp och få mer kärlek. Det börjar med den inre resan in i dig – med närvaro, självkärlek och att känna känslor.

Vi går sen vidare i de tre nästa nycklarna til mötet med andra och arbetar med att våga vara i sårbarhet, kommunicera mina behov och gränser och att ge kärlek och omsorg till andra.

De tre sista stegen handlar om att öppna upp för livs-energin i kroppen för att öka njutningen och livskraften, att lära sig medveten beröring och till sist hur vi kan uppnå transcendens i mötet med den andra där gränserna suddas ut och du når en plats av inre stillhet och djup harmoni.

9 nycklar till mer kärlek – retreat på Öland 4 dagar – 12-16 augusti

TID 12 aug –16 aug

Välkommen till fantastiska sommardagar på Öland ♥

* Öppna upp till mer kärlek i ditt liv – 9 framgångsnycklar
Varje dag går vi igenom några nycklar och fördjupar oss i dem.

Längtar du efter kombination av gemenskap och personlig utveckling är detta de perfekta dagarna för dig. Vi möts i en liten grupp på max 12 deltagare och går på djupet tillsammans.

Vi blandar det roliga med det djupa och transformerande. Både och ger enligt mig den bästa effekten.

* Vandring (på Alvaret eller längs havet)
* Meditation i en fornborg
* Sol och bad
* Eldceremoni på stranden.
* Gemenskap och samskapande

På förmiddagens kursblock (3,5-4 h) lär vi oss om kärlek och bättre relationer. De nio nycklarna skapar personlig transformation och läker det som är oläkt i dig.

Vi presenterar och övar på de nio nycklarna till att få uppleva den kärlek du önskar – både i relationer, familj och till dig själv.

1. Närvaro
2. Självkärlek
3. Emotionell intelligens
4. Sårbarhet
5. Omsorg
6. Kommunikation
7. Medveten kroppskontakt
8. Lust och energi
9. Transcendens

De två första blocken (Nyckel 1-6) har fokus på psykoterapi, medveten närvaro och kommunikation. Det sista blocket hämtar inspiration från tantra och andlighet.

På eftermiddagen gör vi roliga utflykter eller stannar i närheten och njuter av sol och bad. Du som har bil och kan tänka dig att använda den för de gemensamma utflykterna får milersättning. Meddela gärna mig om det är OK att vi använder din bil.

Vi bor i Stora Rör i våra två underbara sommarstugor.

Priser: Enklare boende i eget tält 3.600 kr
Boende i dubbelrum 4.600 kr
Boende i enkelrum 5.600 kr

Vi kommer troligen äta någon måltider/fika ute på cafe och restauranger för att det är så himla mysigt (och de betalar man själv).

Kursen startar med gemensam middag kl 19 på onsdag kväll. Kursblocket startar kl 9.00 på torsdag morgon. Vi avslutar med gemensam lunch på söndagen kl 13.00.

Boka din plats genom att swisha 300 kr till Martina Stål på 070-3925555. Resterande betalas senast 1 augusti. (Det går också att dela upp din betalning om det krisar.)

Maten går att få vegetarisk, vegansk och glutenfri & vi tar hänsyn till allergier.

Vi håller oss till gällande Coronaregler och får vi ändrade rekommendationer eller du själv blir sjuk – så får du självklart pengarna tillbaka. Vid ändrade Corona-regler som medför att vi inte får genomföra retreatet återbetalas allt.

Alla Martinas event är drog och alkoholfria.

Varmt välkommen till mitt paradis på jorden – Öland.

Boka din plats i anmälningsdokumetet här.

Martina Stål


Djupare kraft, livsglädje & självkärlek – Retreat 9-13 september Öland

Varmt välkommen på fördjupnings-retreat för dig som varit på minst ett retreat och/eller individuell terapi med Martina.

Vi fördjupar och arbetar med sårbarhet och inre stillhet för att kunna vara fullständigt autentiska och öppna i mötet med världen och varandra. Jag ser fram emot att fortsätta resan med er ♥ Det kommer bli fullständigt magiskt och djupt transformerande.

Ditt kärnsjälv vet vem du är i din sanna essens. Kompassen har vi i vår kropp, vår intuition och våra känslor. Du är guidad ♥

Kraften kommer när vi lär oss känna, uppleva och reglera hela spektrat av känslor. Nedtryckta känslor och anpassade beteenden kräver massa energi som vi kan omvandla till vitalitet och livskraft.

Glädjen kommer när vi börjar leva i samklang med vår inre längtan och börjar utforska vad som är viktigt för mig, vad som är min sanning och lyssnar på de signaler som kroppen ger oss. När du lär dig känna i din kropp hur det som är ett JA känns – som en expansion, pirrning av energi, harmoni och upprymdhet inom dig – är det lätt att förstå hur det skulle vara att leva efter sitt JA.

Kärlek är vår innersta essens. Kärleken finns i den djupaste kontakten i oss själva. Självkärleken kommer ur den djupa förståelsen och empatin till oss själva att vi gjort så gott vi kunnat och att vi är värda att älskas för den vi är.

Jag är övertygad om att du har modet att påbörja denna förändring till att leva närmare din sanning.

Vi övar på att möta varandra och oss själva i vårt autentiska jag. Vi hittar och släpper det vi inte längre behöver bära. Vi guidas in i visdomen att känna av kroppens budskap. Vi mediterar på kärlek.

Med stödet av gruppen inser du att du inte är ensam och vi upplever den glädje, kraft och stolthet som finns i att mötas i en grupp där alla har samma mål – att leva sin sanning fullt ut.

Sista kvällen blir det eldceremoni på stranden där vi lämnar det vi inte längre vill bära och öppnar och bjuder in det nya. Det är magiskt vackert och djupt transformerande. (Bilden kommer därifrån.)

Vi återfinner tillsammans vägen in till din sanning, din kraft och din livsglädje.

Kursen är 4,5 dagar och vi möts onsdag kväll och avslutar efter lunch på söndagen. Du sover i enkel eller dubbelrum i två idylliska stugor en kilometer från havet omgivet av tallskog och ängsmark. Maten är hemlagad och vi äter en del från lokala gårdar och blandar vegetariskt och lite fisk/kött. Det går att äta helt vegetariskt/veganskt, laktosfritt eller glutenfritt om du meddelar det senast 15 maj.

Morgonen startar med tyst promenad och morgondopp.
Två kursblock per dag 9.30-12 och 15.30-18.
På kvällen myser vi framför brasan och dricker te.

Pris – inklusive boende, mat och kurs.
Normalpris: 4500 kr,
Arbetslös/sjukskriven/student minst 75% & låginkomst: 3500 kr,
Voluntärpris (du jobbar 2h jobb/dag med matlagning): 2900 kr.

Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 400 kr extra eller välja att bo i eget tält. https://martinastal.com/bokningsvillkor

Anmälningsavgift för att säkra din plats 200 kr (ingår i priset).
Full betalning senast 15 maj. (Det går att dela upp betaln.)
Swish 070-3925555 eller Handelsbanken 6701-874 866 308.

Adress Stora Rörsvägen 12. Husen ligger 10 min från Ölandsbron mot Borgholm i Idylliska Stora Rör som har ett magiskt stenugnsbageri och är omgivet av vackra skogar och flera härliga badplatser.

Från Stockholm går billig direktbuss till Rälla (silverlinjen.se).
Samåkning kan du posta om i eventet.

Det kommer vara med en hund, Ester, på retreatet – så vänligen notera det om du är allergisk mot hund.

Varmt välkomna att möta kraften, glädjen och kärleken i dig ♥

Martina Stål

Om Martina: Martina är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 – under handledning). Martina arbetar som psykoterapeut och har utvecklat den populära kursen “Den Intuitiva vägen” med inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate.

TIDIGARE:

Getting the love you want
– 9 keys to success

Welcome to a transforming retreat
and online training <3

Retreat: 5 jun kl. 19:00–7 jun kl. 18:00 in Stockholm
Online: Zoom – 3 Thursdays – starting May 28 th

This exclusive weekend retreat and/or online course supports you to receive the love you want. We guide you through 9 keys to reach success creating the relationships that you have always dreamed about 🔥 ♥

The weekend will be 5-7 of June and is from Friday evening until Sunday evening. The adress is Blecktornsstigen 16, Södermalm.

The online course starts Thursday 28th May 19-21 pm and continue the following two Thursdays.

🔥 ABOUT – GETTING THE LOVE YOU WANT 🔥
An important part of our well being is determined by the way we relate to others. It is determined by whether we feel seen, feel loved, and feel safe with an intimate partner but also with our close friends.

Relationships are a gift but sometimes also a challenge as they can serve as mirrors that bring us to new depths of our inner emotional landscape. The core of this path is healing your attachment wounds and childhood traumas. It’s deep work for most us – and it needs to be done – and you need support in doing it. We have developed a course to support this process and it is based on the newest research in psychology but also inspired by tantric philosophy and spirituality. We have designed it for you to be in a safe container where you explore 9 keys that will strengthen your ability to successful conscious relating.

The 9 keys are:

1. Presence
2. Self Love
3. EQ – emotional intelligence
4. The power of Vulnerability
5. Caring
6. Communication
7. Embodied conscious meeting
8. Lust, energy and playfulness
9. Union

The 9 keys are through the course presented in three blocks. Block one (Key 1-3) is about you and your presence, self love and emotional intelligence. It’s essential to love yourself to be able to fully love and receive love from the other. This part focuses on connecting with and expanding your core self. This will help you to self source to fill your energy and vitality instead of being needy or shut down and this is the outcome of successful psychological work.

The second block (key 4-6) is about meeting the other in vulnerability, caring and conscious communication. It focuses on giving and receiving love. Love is deeply supported by an ability to be vulnerable and open in the meeting. Giving up your need for control and getting the courage to stay in presence and meet from the heart is how love can start flowing.

The last block (key 7-9) is mostly inspired by tantra and spirituality. It’s about getting in deep contact with your body, opening into lust and playfulness and finally sensing that it’s a possibility to meet in deep union – the union. Tantric practices are a key to being and accepting everything inside yourself and use it as a stepping stone to enjoy more of life. The groundbreaking work of being able to set boundaries, listening to your bodies yes and no and expanding your capacity for pleasure both with yourself and with a partner. To be filled with energy and vitality and be able so self source instead of being needy or shut down. Love is an inside job ♥

Love is amazing and beautiful but it it gets controlled or limited then it dies. Love is our core essence – are you ready to start your journey into getting the love that you want?

🔥 This course is for you if you 🔥
– are dating and wonder why your dates never really become any more than just nice
– are longing for building up a community of close friendship around you
– are in an intimate relationship and would like to take it to a next level (in that case we will facilitate that you and your partner can do most exercises together)

🔥 DETAILS 🔥
We offer this course for a small exclusive group of maximum 14 persons. The course will take place at Södermalm in Stockholm from Friday evening 5th of June to Sunday afternoon 7th of June. There will be lunch included Saturday and Sunday.

🔥 YOUR INVESTMENT 🔥
2600 SEK, Early bird if you book before 20. Maj.
2800 SEK, Regular
We keep a few subsidized places for those who economically impacted by the corona virus. Contact us about the situation and we will figure something out.

🔥 PROGRAMME 🔥
Friday 5th June 19-21 pm
Saturday 6th of June 10 am-6 pm
Sunday 7th of June 10 am-6 pm

🔥 REGISTRATION LINK 🔥
https://forms.gle/Wk4siG1vtiR9JaR78

This a convid19 conscious event, meaning we are taking self-responsibility, staying home if sick, washing our hands on spot and being overall mindful!

—-

🔥 ONLINE OPTION 🔥
For those who wish there is a possibility to do the nine keys online via zoom.
It will be three lectures with a few individual exercises.
– Thursday 28th May 19-21 pm
– Thursday 4th of June 19-21 pm
– Thursday 11th of June 19-21 pm
Investment: 600 SEK.

🔥 REGISTRATION LINK 🔥
https://forms.gle/Wk4siG1vtiR9JaR78

🔥 THERAPY OFFER – The great healing 🔥
As part of doing the online or the exclusive weekend retreat course you can add a great healing package which is tailor made to support you. You can also do the healing as just therapy. It is based on your needs and your economy and we design it with specific focus points using the framework of the 9 keys to success to getting the love you want. The therapy is guided by Martina & Leneisja.

In the registration form you can book a free 15 min consultation for the therapy offer – The great healing.

🔥 ABOUT THE FACILITATORS 🔥
Martina is a psychotherapist and her mission is to help people connect with their inner true Core Self. She believes we are wired for healing and growth. She loves creating and holding a space of safety and vulnerability in her workshops so that people can meet as their real true selves not from their defenses or masks. She also offers individual therapy sessions, workshops and retreats at Öland. martinastal.com

Leneisja is a tantric therapist and her passion is to support people flow in life. She teach embodiment practices, emotional intelligence and awareness on neuroplasticity. In research on human potential and change, it has become evident that strong emotions are more likely to change neuroplasticity in the brain. Thus, working with the emotional and neurological connection that creates our reality is proven as an efficient approach to grow in love and life. It is Leneisja’s heart mission that everyone learn the best keys and tools to grow in love to support individual expansion and community transformation. Leneisja also works with research focusing on regional development in the Nordic countries.
www.wholesomelove.org

Inre styrka och stillhet
– vandring, meditation & tystnad
/ inställt pga Corona

PÅSK-retreat Apr 9 at 7 PM – Apr 13 at 1 PM

Stora Rör på Öland, 17 km norr om Ölandsbron.

” Lev från ditt öppna hjärta”
Ett holistiskt retreat med fokus på att öppna till den inre styrka och stillhet som finns inom oss.

I tystnad startar vi dagen med gående meditation och morgon-dopp. Kursblocket ligger mellan 9-12. Vandring 15-18. Kvällen avslutas med meditation, te och mys framför brasan.

KURSINNEHÅLL:
– Styrkan i sårbarheten och ditt öppna hjärta
– Emotional release – att hantera och processa känslor
– Kroppens signaler (ofta blockerat vid utmattning/depression)
– Frihet från överlevnadsstrategier och ångest – verktygslåda
– Ditt kärnsjälv och din intuition – vägen till ett liv i sanning
– Meditation
– Vandring

Under stora delar av retreatet kommer vi vara i tystnad.

Vi bor i idylliska Stora Rör i mysiga stugor omgivna av tallskog, ängar med 1 km till havet och ett magiskt surdegsbageri.

KURSPRIS:
Pris – inklusive kurs, boende och mat.
– Normalpris: 4500 kr,
– Arbetslös/sjukskriv/student >70% & låginkomsttagare: 3500 kr,
– Volontärpris FULLT (du jobbar 2h jobb/dag med matlagning): 2900 kr.

Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 400 kr extra eller välja att bo i eget tält. https://martinastal.com/bokningsvillkor

Anmälningsavgift för att säkra din plats 200 kr (ingår i priset).
Full betalning senast 29 mars. (Det går att dela upp betaln.)
Swish 070-3925555 eller Handelsbanken 6701-874 866 308.

Tillkommer eventuellt en lunch som äts ute och någon bussresa med lokalbuss.

PRAKTISKT:
Billig direktbuss från Stockholm (Silverlinjen.se) – boka till Rälla så hämtar vi dig där. Åk torsdag 10.00 och åter måndag 12.55 – brukar tiderna vara.

Packning: bra skor att vandra i, regn, bad och varma kläder. Vattenflaska, ev termos och ryggsäck för vandring.
Lakan och handduk (går att låna för 200 kr)

BOKNING & BETALNING
Swish 070-3925555, Handelsbanken 6701-201953952 eller kontant. Max 15 deltagare. Boka din plats genom att swisha 200kr. martinastal.com/bokningsvillkor

 

Jag ser fram emot en transformerande resa med er ♥

Min terapihund Ester kommer vara med på retreatet.

Martina

Om Martina Stål:
Martina är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 – under handledning). Martina arbetar som terapeut och har utvecklat den populära kursen “Den Intuitiva vägen” och håller retreats på Öland. Hon hämtar inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate.

Vägbeskrivning:
Kör från Kalmar/Borgholm. Sväng ner mot Stora Rör vid vägskälet där det finns en skylt till Stenugnsbageri (ej Isgärde). Kör nedför backen. På höger sida precis vid 50-skylten svänger du in. Huset ligger långt in på tomten och har en turkos dörr.
Tar du KLT-buss 101 så åk till hållplats Tallhöjden och följ sen vägbeskrivningen. Knappt 1 km att gå.

Från Stockholm – boka Silverlinjen.se till hållplats Rälla.

 

https://www.facebook.com/events/782186855555776/

Transformation, självledarskap och glädje

Vem är du i din fulla kraft?
Vart ska du?
Vad ger dig glädje?


Vi arbetar med att skapa transformation till ett liv i full kraft, mot ditt inre syfte och att du ska uppleva mer glädje i ditt liv.

För dig som upplever att du lever det liv du vill leva.
Ta några dagar ledigt och hitta tillbaka till dig själv <3

Spendera 5 hela dagar i magisk natur med kraftfull personlig utveckling, promenader, meditation, eld i öppen spis och närvarande/närande gemenskap.

Ett holistiskt retreat med fokus på hela människan <3

Vi arbetar med att bygga energi, kraft och glädje inom dig. Några av verktygen vi använder är skakning, meditation, flow och emotional realease. Du får också verktyg för att möta rädsla och ångest och att förstå varför du valt anpassning istället för expansion. Du får även öva upp din intuition och förmågan att fatta beslut som är i linje med ditt högre syfte.

Vi arbetar med de bakomliggande orsakerna till utmattning, kraftlöshet, depression, avstängdhet, modlöshet och skapar kraften för transformationen till ett liv i sanning, livsglädje, kraft och inre stillhet.

Innehåll
1. Att leda dig själv mot ditt högre syfte
2. Kraften från att leva din sanning
3. Det tre själven
4. Vad ger dig glädje och hur kan du välja in mer glädje i ditt liv?
5. Livsenergi – öppna kanalen
6. Självledarskap – att hitta kraften till att välja din väg
7. Skapa din glitterkarta
8. Avslutning, eldceremoni och hur kan du fortsätta själv

Vi bor i två idylliska stugor en kilometer från havet omgivet av tallskog och ängsmark.

Maten är växtbaserad och i möjligaste mån ekologisk och/eller närproducerad.

Morgonpromenad i tystnadKursblock morgon 9.30-12Kursblock eftermiddag 15.30-18Kvällsmeditation och te vid öppna spisen 20-21
Retreatet startar kl 14.00 på tisdagen den 29/10 och avslutas kl 14.00 lördagen den 2 november.

PRIS & BOKNING
Pris – inklusive boende, mat och kurs: 4600 krVolontärpris – (du jobbar 2-3h jobb/dag med matlagning): 2600Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 400 kr extra. https://martinastal.com/bokningsvillkor
Anmälningsavgift för att säkra din plats 300 kr (ingår i priset) ange höstlov och ditt namn.

Två biljetter erbjuds till personer med dålig ekonomi och då ges 25% rabatt (lång sjukskrivning/och eller arbetslöshet)
Swish 070-392 5555 eller Handelsbanken 6701-201953951.

RESA
Husen ligger 17 km från Ölandsbron mot Borgholm i Idylliska Stora Rör som har ett magiskt och är omgivna av vackra skogar och flera härliga badplatser. I hamnen ligger ett surdegsbageri.
Från Stockholm går billig direktbuss till Rälla (silverlinjen.se). Samåkning kan du posta om i eventet. Adress Stora Rörsvägen 12.

ASSISTENT
Är fantastiska Magnus Björkegen
TERAPI HUNDEN ESTER
Det kommer vara med en hund, Ester, på retreatet – så vänligen notera det om du är allergisk mot hund.


Varmt varmt välkommen till att påbörja din transformation!
Martina Stål och Magnus Björkegren

martinastal.com
Om Martina Stål: Martina är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 – under handledning). Martina arbetar som terapeut och har utvecklat den populära kursen “Den Intuitiva vägen” och håller retreats på Öland. Hon hämtar inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate.

Inre styrka och stillhet – Retreat vandring meditation & tystnad

” Lev från ditt öppna hjärta”

Ett holistiskt retreat med fokus på att öppna till den inre styrka och stillhet som finns i vårt hjärta.

I tystnad startar vi dagen med gående meditation och morgon-dopp. Kursblocket ligger mellan 9-12. Vandring 15-18. Kvällen avslutas med meditation och föreläsning/samtal kring ett tema.

KURSINNEHÅLL:
– Styrkan i sårbarheten och ditt öppna hjärta
– Emotional release – att hantera och processa känslor
– Kroppens signaler (ofta blockerat vid utmattning/depression)
– Frihet från överlevnadsstrategier och ångest – verktygslåda
– Ditt kärnsjälv och din intuition – vägen till ett liv i sanning
– Meditation
– Vandring

Under stora delar av retreatet kommer vi vara i tystnad.

Vi bor i idylliska Stora Rör i mysiga stugor omgivna av tallskog, ängar med 1 km till havet och ett magiskt surdegsbageri.

KURSPRIS:
Kurs med lunch och middag 2000 kr.
För arbetslösa, sjukskrivna och studenter 100% 1500 kr. Volontär (2 platser) som lagar lunch och middag 1000kr.

BOENDE:
Boende inklusive frukost 2000 kr, eget tält inkl. frukost 1000kr, eget boende och bara frukost 600 kr. För att garantera ett enkelrum 400kr extra.

Tillkommer eventuellt en lunch som äts ute och något bussresa med lokalbuss. (kurspris blir alltså från 1600kr – 4400 kr)

PRAKTISKT:
Billig direktbuss från Stockholm (Silverlinjen.se) – boka till Rälla så hämtar vi dig där. Åk onsdag 10.00 och åter söndag 12.55.

Packning: bra skor att vandra i, regn, bad och varma kläder. Vattenflaska, ev termos och ryggsäck för vandring.
Lakan och handduk (går att låna för 200 kr)

BOKNING & BETALNING
Swish 070-3925555, Handelsbanken 6701-201953952 eller kontant. Max 15 deltagare. Boka din plats genom att swisha 200kr. Full bet. senast 10/8.martinastal.com/bokningsvillkor

Jag ser fram emot en transformerande resa med er ♥

Martina

ÅTERKOMMER – datum kommer…

Kärlek & Ilska – lär dig älska och stå upp
för dig själv

Välkommen på en intensivt och spännande retreat om hur du genom att öka din kärlek till dig själv får modet, kraften och viljan att stå upp för dig själv.

Retreatet har tre huvudområden
Kärlek och självkärlek och mjukna din inre kritiker
Ilska – reglera ilska och sätta gränser
Traumaläkning och det inre barnet

Vi arbetar utifrån att vår innersta essens är kärlek. Kärlek till andra men också till dig själv. När du känner ditt eget inre värde som kärlek blir det lättare att sätta kärleksfulla gränser till andra. Gränser som känns sanna i dig och kan tas emot av andra. Ingen ska längre gå över dina gränser. Du är värd att stå upp för dig och känna in vad som är rätt och fel för dig.

Vi lär oss känna, reglera och uttrycka ilska. Vi samtalar om hur du lärt dig hantera ilska och hur du skulle vilja kunna uttrycka ilska. Vi öppnar upp för den kraft som kommer med ilskan. Den energi inom oss som (kanske) varit blockerad och som har gjort att vi upplevt oss själva som kraftlösa eller kanske tom deprimerade. Ilska som exploderar kan tyda på gamla oläkta trauman.

Kärlek är vår innersta essens. Kärleken finns i den djupaste kontakten i oss själva. Självkärleken kommer ur den djupa förståelsen och empatin till oss själva att vi gjort så gott vi kunnat och att vi är värda att älskas för den vi är.

I kontakt med kraften och kärleken kan du förändra ditt liv.
Du blir hållen av universum och kärleken. Du får modet att gå din egen väg och sluta bry dig så mycket om vad andra tycker.

Kraft, sanning och kärlek. Du lever fullt ut den du är. Genom sanning, kärlek till dig och andra och kommer modet att hävda dina behov och dina gränser.

Innehållet i workshopen baseras på terapimodellen AEDP som är en känslofokuserad terapimodell utvecklad av Dr Diana Fosha. Vi blandar övningar, minisessioner och samtal.
https://aedpinstitute.org/about-aedp/how-aedp-works/

Kursen är 4 dagar och vi möts torsdag kväll och avslutar efter lunch på måndagen. Du sover i enkel eller dubbelrum i två idylliska stugor en kilometer från havet omgivet av tallskog och ängsmark. Maten är hemlagad och vi äter endel från lokala gårdar och blandar vegetariskt och lite fisk/kött. Det går att äta helt vegetariskt/veganskt om du meddelar det innan.

Helpension övernattningar och hemlagad mat 3800 kr. Gå 2 för 6400kr om du tar med en vän, partner eller barn. Voluntär som lagar mat 2000 kr. Sjukskrivna/arbetslösa 2800 kr. Eget boende ger 400kr i rabatt, ej voluntär. Extra övernattning går att ordna. Billig direktbuss från Stockholm silverlinjen.se.
Vill du bli garanterad ett enkelrum kostar detta 400 kr extra.

Anmälningsavgift för att säkra din plats 200 kr (ingår i priset).
Full betalning senast 15 april. (Det går att dela upp betaln.)
Swish 070-3925555 eller Handelsbanken 6701-874 866 308.

Adress Stora Rörsvägen 12. Husen ligger 17 km från Ölandsbron mot Borgholm i Idylliska Stora Rör som har ett magiskt och är omgivna av vackra skogar och flera härliga badplatser.

Från Stockholm går billig direktbuss till Rälla (silverlinjen.se).
Samåkning kan du posta om i eventet.

Det kommer vara med en hund på retreatet – så vänligen notera det om du är allergisk mot hund.

Varmt varmt välkommen ♥

https://www.facebook.com/events/484483888747010/

Från rädsla till expansion & självförverkligande – Retreat ÖLAND 4-6 januari 2019

https://www.facebook.com/events/511571409344083/

Inne i dig finns din fulla potential som bara väntar på att kunna träda fram. Det som guidar oss är vitalitetsaffekterna och vår intuition. När du lär dig hantera rädsla kan resan mot expansion och självförverkligande börja. Din intuition gör att du alltid vet om du är på rätt väg.
 
Livet blir lätt, flödande och du känner dig full av kraft och vitalitet när du lever din sanning <3
 
Diana Fosha* pratar om den kraft “transformance drive” som finns inom oss alla att möta hinder och blockeringar för att nå vårt kärnsjälv (sanna jag). När vi kommer i kontakt med det som är sant och viktigt för oss känner vi glimtar av energi/vitalitet och vi kan känna oss nyfikna & upprymda.
 
Rädsla hindrar oss att leva och gör oss kraftlösa. Rädsla kommer ofta från att du inte blivit mött som den du var som barn eller behövt förminska dig själv för att bli accepterad.
 
Det häftiga är att vi kan bryta oss fria från rädsla. När vi lär oss möta och hantera rädslan kan vi skapa det liv vi drömmer om.
 
Din intuition, dina somatiska markörer och dina känslor blir din kompass. Vi är alla unika individer med unika gåvor och i en trygg hållen miljö kan din innersta essens få träda fram. Du får utrymme att hitta dig själv.
 
Steg för steg arbetar vi igenom oss följande:
– Möta och hantera rädslan inom dig
– Lär känna dina vitalitetsaffekter och somatiska markörer
– Öka ditt självvärde (bli vän med din inre kritiker)
– Hitta drivkraften inom dig – transformance drive
– Din intuition och dina känslor som kompass till vem du är
– Effektivt snabbt beslutsfattande
– Träning i mod
– Din livsuppgift – ta första stegen
– Skapa en glitterkarta för 2019
 
Retreatet avslutas med en eldceremoni på stranden där vi initierar det magiska 2019 vi vill skapa. Kursen är upplevelsebaserad och vi mediterar, gör övningar, har mini sessioner och delar från hjärtat. Vi samlas kl 10.00 den 4/1 och avslutar 15.00 den 6/1. 
 
I retreatet ingår 2 stycken 1,5-timmes uppföljningar via Skype i februari och mars.
 
Innehållet i kursen baseras på terapimodellen AEDP som är en känslofokuserad terapimodell utvecklad av Dr Diana Fosha.(https://aedpinstitute.org/about-aedp/how-aedp-works) & den C-uppsats Martina skrev om kroppens somatiska markörer för beslutsfattande. Samt aktuell forskning om hjärnan, emotioner och neurobiologi.
 
Kursen är inspirerad av:
Amoda Maa – How Can I Stop Feeling Unworthy?
(https://www.youtube.com/watch?v=Mily5ah0X7o)
Jaak Pankseep – The seeking mekanism
https://www.youtube.com/watch?v=65e2qScV_K8
* Diana Fosha – Core self
(https://zenodo.org/record/888155/preview/article.pdf)
Antonio Damasio – Somatic markers & Decision making
(https://www.youtube.com/watch?v=1wup_K2WN0I)
 
Bild: Straighten your crown av målaren Malin Östlund
https://malinostlund-shop.com/, https://www.facebook.com/FiffigaFroken/
 
Vi är i idylliska Stora Rör och bor i underbara hus med öppen spis omgivna av tallskog, ängar och 1 km från havet.
 
Helpension med två övernattningar och hemlagad mat 2 700 kr. Gå 2 för 4600kr om du tar med en vän, partner eller barn. Voluntär som lagar mat 1400 kr. Sjukskrivna/arbetslösa 2000 kr. Eget boende ger 400kr i rabatt., ej voluntär. Extra övernattning går att ordna. Billig direktbuss från Stockholm silverlinjen.se.
 
Swish 070-3925555, Handelsbanken 6701-201953952 eller kontant. Max 10 deltagare.
 
Boka din plats genom att swisha 100kr. Betalning senast 28/12. Fri avbokning 1 v före retreat, efter debiteras 50% eller krävs läkarintyg.
 
Varmt varmt välkommen <3
 
Martina Stål
 
Om Martina: Martina är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 – under handledning). Martina arbetar som terapeut och har utvecklat den populära kursen “Den Intuitiva vägen” och håller retreats på Öland. Hon hämtar inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate.
 
Vägbeskrivning: Kör från Kalmar/Borgholm. Sväng ner mot Stora Rör vid vägskälet där det finns en skylt till Stenugnsbageri. Kör nedför backen. På höger sida precis vid 50-skylten svänger du in. Huset ligger långt in på tomten och har en turkos dörr. (Vid stark kyla är retreatet i Färjestaden). Tar du buss 101 så åk till hållplats Tallhöjden och följ sen vägbeskrivningen. Knappt 1 km att gå.

REFERENS: “Workshop intuition och beslutsfattande” med Martina kommer jag ta med mig hela livet, det är så mycket mer än en workshop.
I grupp får vi se vad som händer med kroppen när en person står inför ett beslut. Det blir tydligt för de som observerar samt personen som ska välja.

Martina är en trygg guide och följer sin intuition samt integrerar hjärna och hjärta.Hennes workshops är tydliga och hon har en klar intention och levererar guld! Hon har stora visioner och är inte rädd, det inspirerar mig att våga längta, drömma, manifestera och leva i nuet. Jag rekommenderar därför workshop med Martina till alla som vill våga utmana, släppa taget om eller bara bli inspirerad av hennes fantastiska visdom, tydlighet och kraft!

Efter workshopen har jag blivit mer tydlig i mina val och övar själv att känna mer i kroppen, det är så mycket mer tydligt! Kroppen vet, oftast mer än hjärnan

Jag är tacksam för all inspiration och vägledning som Martina gett mig.

Amy