Hoppa till innehåll

19 april – Conscious Speed-Dating Stockholm 30-60 år – 18-21.30

Vi bjuder in till en kväll med medvetna djupa möten och spännande, roliga övningar. Förbered dig för att möta underbara människor som är öppna och redo att mingla, samtala och kanske mer…

Det här eventet är för singlar som vill möta singlar med intresse av personlig utveckling, träning, dans, natur, miljö, hälsa, meditation, yoga, andlighet mm. En önskan till medveten närvaro som kanske är svårt att finna på andra dejting-ställen.

På vårt speed dating event kommer du få göra flera spännande övningar för att kunna skapa närvaro och djup i mötet med andra.

  • eye-gazing,
  • dela från hjärtat
  • guidade samtal, som leder till djupare utforskande

” Det här var bland det roligaste jag gjort. Martina skapade, tillsammans med alla deltagare, en varm och kärleksfull stämning ❤️.
Anders 52 år ”

Alla aktiviteter är guidade och vi skapar ett varmt, hållet och tryggt rum för dig att utforska möten i. För det är bara när vi känner oss trygga, öppna och avslappade som vi vågar visa vårt autentiska unika underbara jag för andra. Så första delen av eventet handlar det om att landa in i dig själv, i ditt kärnsjälv. När vi är redo möter vi sen potentiella partners i närvaro.

I slutet av aktiviteten får du en möjlighet att på ett enkelt sätt ge dina kontaktuppgifter till de singlar du skulle vilja träffa igen för en fika eller dejt.

Vi välkomnar singlar som intresserade av medveten närvaro och personligt växande. Vi bjuder in singlar som är:

  • män som söker kvinnor och omvänt
  • singlar som önskar att gå på djupet med en person
  • mellan 30-60 år

Vårt mål är att föra samman ett lika stort antal män som kvinnor och öppnar upp för 12-18 platser av vardera könet. Så boka och betala din biljett omgående för att säkra dig en plats.

Pris: 450 kr

BOKA DIN BILJETT HÄR via TICKSTER:

https://www.tickster.com/sv/p/martina-stal

ADRESS:
St Eriksplan – adress på mail

Dörren öppnar 18.00 stänger 18.30 då vi börjar & håller på till ca 21.30

Efter eventet går vi ut och äter middag tillsammans i närheten.

Vi serverar te & kaffe i pausen.

Alla Martinas event är drog och alkoholfria.

Varmt varmt välkommen ♥

Martina Stål

Om Martina: Martina är Civilingenjör och Beteendevetare (psykologi), Existentiell samtalsledare, Steg 1 i Psykoterapi (Steg1 – under handledning). Martina arbetar som terapeut och har utvecklat den populära kursen “Den Intuitiva vägen” och håller retreats på Öland. Hon hämtar inspiration från Existentiell filosofi, Neurobiologi, Anknytning, Affektfokuserad terapi och andlighet. Martina driver också festkonceptet Chilli CoCreate.